Το ξενοδοχείο Grand Chalet

Grand Chalet, ένα ξενοδοχείο που θεωρούταν πρωτότυπο την εποχή που άνοιγε τις πόρτες του το 1962. Με μια τεράστια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και 47 δωμάτια σε 3 επίπεδα (ισόγειο, 1ος και 2ος) σε κάνουν να το λες και έπαυλη αντί για ξενοδοχείο.
Ξενοδοχείο Grand Chalet

Το ξενοδοχείο Grand Chalet άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 1962, ως ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο, στην Κηφισιά και τον Ιούνιο του 2011 έκλεισε οριστικά.

Απευθυνόταν σε λίγους και εκλεκτούς θαμώνες και είχε 47 δωμάτια  σε τρείς ορόφους, κάτι που το έκανε να μοιάζει περισσότερο με έπαυλη.

Καταπράσινος κήπος και προσεγμένα φυτά αλλά και εντυπωσιακά έργα τέχνης κοσμούσαν το ξενοδοχείο μαζί με μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων η οποία ήταν και το σήμα κατατεθέν του Grand Chalet.

Η επιφάνεια της ήταν 400τμ με βάθος 5,5 μέτρα και τροφοδοτούταν με νερό βάση ενός πρωτοποριακού μηχανισμού που υδροδοτούσε την πισίνα μέσω σωλήνων από τις κρύες πηγές του ρέματος του Κοκκιναρά (160 μέτρα κάτω από την γη).

Στην ακμή του φιλοξένησε πολιτικούς, καλλιτέχνες αλλά και επιχειρηματίες καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Υπήρχαν αίθουσες που πραγματοποιούνταν κοσμικές εκδηλώσεις αλλά και επιστημονικά συνέδρια.

Είχε φημισμένους σεφ και τα σαββατοκύριακα γινόντουσαν φανταχτεροί γάμοι και βαπτίσεις.

Πλέον δεν θυμίζει τίποτα από το ένδοξο παρελθόν του, καθώς έχει μετατραπεί σε ένα εγκαταλελειμμένο ερείπιο που χρησιμοποιείτε από ομάδες του παραφυσικού για έρευνες διότι θεωρείτε στοιχειωμένο.

Στο τέλος εποχής του ξενοδοχείου συνέπεσε με την είσοδο της χώρας στην κρίση.

Η ιδιοκτησία άλλαξε το 2008 και πέρασε στην εταιρεία “Κεφαλάρι Κτηματική ΑΕ” και ένα μήνα μετά υποθηκεύτηκε σε ομολογιακό δάνειο 14 εκατομμυρίων.

Τέλος επισφραγίστηκε με ένα τραγικό γεγονός, την δολοφονία του γιού των ιδρυτών του ξενοδοχείου, που βρέθηκε δολοφονημένος στην διώροφη μεζονέτα του στην Κηφισιά με τραύμα από σφαίρα στον θώρακα.

Η δολοφονία δεν εξιχνιάστηκε ποτέ.

Δείτε παρακάτω την έρευνα που έκανε η ομάδα των HungerNights.

Σχετικά με εμάς

Οι HungerNights Paranormal είναι μια ομάδα 8 ατόμων, μια παρέα που ενώθηκε για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις – αποδείξεις για το παραφυσικό.

Με θάρρος, σεβασμό και ταπεινότητα θα ερευνήσουμε γνωστές και άγνωστες τοποθεσίες, των οποίων τα ευρήματα θα παρουσιάσουμε χωρίς παραπληροφόρηση και παραποίηση των αποτελεσμάτων.

Πνεύματα, φαντάσματα, παράλληλα σύμπαντα, εξωγήινοι, ενέργειες ή κάτι άλλο? Θα το κρίνετε εσείς.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις της ομάδας HungerNights

Scroll to Top