Το Τούνελ της Καμάριζας

Το τούνελ του πρώτου βιομηχανικού σιδηρόδρομου στην Καμάριζα δημιουργήθηκε για να περνάει η σιδηροδρομική γραμμή που ξεκινούσε από τα εργαστήρια στο λιμάνι του Λαυρίου ως την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου περνώντας από την Καμάριζα και το Μπερτζέκο.

Το 1871 ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου βιομηχανικού σιδηρόδρομου στην Ελλάδα με μήκος 10χλμ και συνέδεε το λιμάνι με τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Κατασκευάστηκε από την εταιρεία Roux-Serpieri-Fressynet et CE,η οποία έγινε και ιδιοκτήτρια της νέας μεταλλουργικής εταιρείας του Λαυρίου.

Αργότερα διακλαδώθηκε με την ενδοχώρα της Λαυρεωτικής και έφτασε τα 40χμλ.

Το τούνελ που επιστέφτηκε η ομάδα των HungerNights είναι περίπου 250 μέτρα και είναι πολύ σκοτεινά με χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ υγρασία.

Ιστορικό ενδιαφέρον που έχει οδηγήσει και σε παρεξηγήσεις είναι το γεγονός πως για μια εποχή η Γαλλική εταιρεία την είχε κλείσει από το ένα άκρο της και την χρησιμοποιούσε ως αποθήκη εκρηκτικών.

Δείτε την έρευνα που έγινε από τους HungerNights.

Σχετικά με εμάς

Οι HungerNights Paranormal είναι μια ομάδα 8 ατόμων, μια παρέα που ενώθηκε για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις – αποδείξεις για το παραφυσικό.

Με θάρρος, σεβασμό και ταπεινότητα θα ερευνήσουμε γνωστές και άγνωστες τοποθεσίες, των οποίων τα ευρήματα θα παρουσιάσουμε χωρίς παραπληροφόρηση και παραποίηση των αποτελεσμάτων.

Πνεύματα, φαντάσματα, παράλληλα σύμπαντα, εξωγήινοι, ενέργειες ή κάτι άλλο? Θα το κρίνετε εσείς.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις της ομάδας HungerNights

Scroll to Top