Το σπίτι της Μέντιουμ

Ένα σπίτι στον Ωρωπό, που ζούσε και εργαζόταν μια αστρολόγος.
Το σπίτι της μέντιουμ

Γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη αστρολόγο και αυτά που γνωρίζουμε ίσως να μην είναι και όλα αληθή.

Παρόλα αυτά θα πούμε κάποια πράγματα από όσα γνωρίζουμε.

Ενώ το σπίτι εκ πρώτης όψεως φαίνεται μικρό, τελικά είναι πολύ μεγάλο σε βαθμό που νομίζεις πως είσαι σε ταινία θρίλερ και γεννιούνται δωμάτια.

Δωμάτιο στο δωμάτιο που βγάζει σε τουαλέτα και μετά πάλι σε άλλο δωμάτιο.

Η αστρολόγος-μέντιουμ, ζούσε και εργαζόταν στο σπίτι της όπου και την επισκέπτονταν οι πελάτες και πελάτισσες της για να τους διαβάσει τα χαρτιά έως και να κάνει και άλλα πράγματα όπως πχ μάγια (να δέσει ή να λύσει).

Πολλά βιβλία, αρκετές τράπουλες ταρώ αλλά και πολλά ρούχα όπου πολλά από αυτά ακόμα στις ντουλάπες με τις ζελατίνες τους σφραγισμένα.

Το σπίτι είναι ανάστατο καθώς προφανώς έχουν έρθει και άλλοι για να δοκιμάσουν τους φόβους τους καθώς λέγετε ότι βλέπουν σκιές αλλά ακούνε θορύβους, από γέλιο, περπατήματα, φωνές και κλάματα.

Αλλά επίσης καθώς η αστρολόγος δεν ήταν η μόνη που κατοικούσε στο σπίτι ή εργαζόταν (καθώς βρήκαμε και επαίνους για άλλα ονόματα που ήταν συνδεδεμένα με την ίδια), ο πατέρας της, κάποιος συνεργάτης ή δάσκαλός της στην πορεία της στην αστρολογία και όλα τα άλλα.

Από αυτά που έχουμε ακούσει, η αστρολόγος είχε και κάποιο παιδί στο σπίτι της (μάλλον το εγγόνι της), και μετά τα γυρίσματα και τα ευρήματα μας, μάθαμε ότι το παιδί έχει πεθάνει από κάποια αρρώστια.

Όπως επίσης για την ίδια την αστρολόγο, ότι πέθανε, άγνωστο πως και πως δεν έχει βρεθεί.

Μάλιστα έκπληξη έχει προκαλέσει στην ομάδα μας πως κανείς μας δεν μπόρεσε να βρει πληροφορίες για αυτήν στο διαδίκτυο.

Εμείς από την πρώτη στιγμή που  μπήκαμε και αρχίσαμε να στήνουμε τον εξοπλισμό για την καταγραφή του επεισοδίου αρχίσαμε να έχουμε εκνευρισμό, κάτι που ενεργειακά μας επιβλήθηκε.

Είμασταν κάπως περισσότερο επιθετικοί μεταξύ μας (περισσότερο εκνευρισμένοι θα το λέγαμε),  και ο ένας την έλεγε στον άλλον για τις πιο μικρές λεπτομέρειες, κάτι που σαν ομάδα δεν το κάνουμε ποτέ!

Αντιληφθήκαμε γρήγορά την διαφορά και έτσι ηρεμίσαμε και διώξαμε από πάνω μας την όποια κακή ενέργεια και αρχίσαμε να γυρίζουμε το επεισόδιο.

Παρακολουθήστε το επεισόδιο στο Σπίτι της Μέντιουμ από τους HungerNights παρακάτω.

Σχετικά με εμάς

Οι HungerNights Paranormal είναι μια ομάδα 8 ατόμων, μια παρέα που ενώθηκε για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις – αποδείξεις για το παραφυσικό.

Με θάρρος, σεβασμό και ταπεινότητα θα ερευνήσουμε γνωστές και άγνωστες τοποθεσίες, των οποίων τα ευρήματα θα παρουσιάσουμε χωρίς παραπληροφόρηση και παραποίηση των αποτελεσμάτων.

Πνεύματα, φαντάσματα, παράλληλα σύμπαντα, εξωγήινοι, ενέργειες ή κάτι άλλο? Θα το κρίνετε εσείς.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις της ομάδας HungerNights

Scroll to Top